Marți, 01 Martie 2011 00:18

Fostul ministru al Culturii: "Bulevardul Uranus este o mare tâmpenie"

Scris de
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Theodor PaleologuFostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, deputat PDL de Bucuresti, a declarat pe 24 februarie într-o conferință de presă, citat de Hotnews, că Bulevardul Uranus este "o mare tâmpenie".

Theodor Paleologu îl acuză pe primarul Sorin Oprescu că a demolat ca pe vremea lui Ceaușescu, distrugând o zona importantă a Capitalei.

"În momentul de față, în Capitală se întâmplă lucruri foarte grave. Este vorba despre devastarea pe care a produs-o Primaria Capitalei în zona Buzești-Berzei. De la Ceașusescu până la Oprescu niciodată nu s-a mai demolat atât de mult. Mai ales că aceasta arteră este o enormă tâmpenie, care nu va rezolva absolut deloc problema traficului", a declarat fostul ministru al Culturii.

De asemenea, Theodor Paleologu îl acuză pe Oprescu că, deși a fost capabil să exproprieze zeci de case de patrimoniu ca sa le demoleze, nu a fost în stare să exproprieze două monumente aflate în pericol.

"Pe de o parte ești mare bărbat când este vorba să distrugi monumente, dar când este vorba să le salvezi, dintr-o dată bărbăția este bleagă. Aș vrea să știu unde este bărbăția când este vorba de protejarea legii, de apărarea monumentelor. Când am fost ministru am purtat o corespondență foarte bogată cu domnul Oprescu, pentru salvarea a două monumente aflate în pericol, casa Oromolu de lânga Guvern și casa Miclescu de pe bd. Kiselef", a explicat fostul ministru al Culturii.

Citit 1801 ori Ultima modificare Vineri, 02 Mai 2014 14:30

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.